• Sønderkær 46, DK-2650 Hvidovre
  • +45 40574957

Case Stories

Cowi’s A/s’s overvågning af grundvands niveauet.

Cowi bruger mere end 300 af vores MT-723 batteri drevne telemetri moduler, til konstant overvågning grundvandsniveauet. Installationerne bruges over alt i Danmark til både stor og små projekter, f.eks.: I den københavnske metro og genetableringen af Filsø.

Overvågning af vandforbruget hos Cheminova.

I 8 år har kemifabrikken Cheminova brugt Signalix’s telematri udstyr til styring og overvågning af pumper. I alle 8 år har Signalix’s udstyr fungeret upåklageligt.
Vi er meget tilfreds med løsningen fra Signalix, der ud fra vores specifikationer og krav har leveret en fuld funktionsdygtig løsning, baseret på trådløs Telemetri, siger chef konsulent Niels Kirkegeerd Bakdal

Asnæs Vandværk har valgt Signalix trådløs Telemetri moduler til styring og overvågning af vandværket.

Vandværksbestyren Max Christensen, der til daglig har ansvaret for driften af vandværket, har som den første i landet valgt Signalix trådløse Telemetri moduler til styring og overvågning afderes vandværk.

E.ON Sverige i Malmö har valgt trådløs Telemetri moduler fra Signalix til kommunikation med gas installationer i Sverige.

E.ON Sverige har i snart 9 år brugt Signalix’s telematri moduler til kommunikation med gas installationer i Sverige.

Den ansvarshavende projektingeniør Göran Persson udtaler at Signalix’s 90 installationer opfylder alle vores forventninger til en sådan løsning.

Signalix trådløse Telemetri moduler i kamp mod regnvandet hos Greve Solrød Forsyning.

arnmark største spildevandsanlæg med 100 trådløse Telemetri installationer fra Signalix hjælper Greve Solrød Forsyning med overvågning af regnvand og spildevand for at undgå oversvømmelser. Driftlederen Ulrik Thysen, deler gerne sin store erfaring med Signalix’s Telemetri moduler til overvågning og styring af et moderne spildevandsanlæg. Kontakt: 51365220.

Over 6.000 punpestationer benytter trådløs Telemetri modul MT-101.

Før i tiden benyttedes systemer baseret på radio transmission til overvågning af fjerntliggende enheder. Nutildags er GPRS infrastrukturen veludbygget, således at GPRS kan levere høj funktionalitet kombineret med lave driftsomkostninger.

Det trådløse Telemetri modul MT-101 erstatter konventionel PLC styring, GPRS modem og datalogger. MT-101 garantere lavere omkostninger, højere pålidelighed og bedre funktionel integrering.